Trening trenerjev DŠBP 2016!

Zaključil se je prvi del Treninga trenerjev DŠBP 2016! Od ponedeljka, 14., pa vse do četrtka, 17. marca, se je za izvajanje delavnic vsakodnevno pripravljalo 12 članov našega društva. Govorili smo o komunikaciji, javnemu nastopanju, o stilih učenja in načrtovanju same delavnice. Udeležence smo seznanili o pripravi aktivnosti, z metodami facilitacije in podajanjem povratne informacije. Skupaj smo izvedli kar nekaj zanimivih »icebreakerjev«ter igrali zabavne »energizerje«, da smo se bolje spoznali, povezali med sabo in se med treningom tudi sprostili.

V naslednjih dneh bodo udeleženci v parih tudi sami izvedli delavnico in ob uspešno izvedenem treningu s strani DŠBP dobili potrdilo o opravljenem Treningu trenerjev. Potem pa bodo lahko tudi sami pravilno izvajali delavnice, zdaj namreč vedo (in so tudi primerno usposobljeni), kako se tem stvarem streže!

Čim več novih delavnic vam želimo, že skoraj novopečeni trenerji! Še nekaj utrinkov s TTja pa si lahko pogledate na spodnjih slikah.

Še obvestilo za tiste, ki se tega treninga trenerjev niste udeležili, pa bi si to želeli: v bližnji prihodnosti, če bo le dovolj zanimanja, bomo izvedli še en trening trenerjev. Spremljajte nas na Facebooku za vsa obvestila!