Vabljeni! – 7. mednarodni kongres psihologov Slovenije – 22. – 24. 9. 2016

tl_files/DOCUMENTS/Novice in dogodki 2016/kongres_slo_logo.jpg

Letos v septembru se bo odvijal 7. mednarodni kongres psihologov Slovenije, in sicer v prelepi Kranjski gori med 22. in 24. septembrom. Mogoče še bolj zanimivo za nas študente je študentska sekcija, ki se bo začela en dan pred glavnim programom, torej v sredo, 21. septembra.

Glavna tema kongresa je Aplikativna nevropsihologija: med malimi in velikimi omrežji – od možganov do svetovnega spleta. Že nekaj časa je na spletni strani dogodka objavljen program, tako glavnega dela kot študentske sekcije. Ogledate si ga lahko tu: http://www.psi-kongres.eu/index.php/sl/program2016/. Na tej spletni strani lahko najdete tudi možnosti registracije, cenik in ostale informacije.

Predavanja so na nivoju, zanimivo bo! V študentski sekciji bodo predavali tudi naši trenutni ali že diplomirani biopsihologi, kar je super. Za nas, ki pridemo poslušat, pa je to še ena priložnost, kjer se lahko srečamo in si delimo (nevro)psihološke ideje in navdihe.

Pridite, da se skupaj ogrejemo za novo akademsko leto! 🙂

DŠBP