IŠČE SE PROSTOVOLJCE/KE ZA RAZLIČNA DELA IZ PODROČJA PSIHOLOGIJE IN SORODNIH VED

a

V naš seznam prostovoljnih dejavnosti na spletni strani dodajamo novo priložnost! Več si preberi spodaj ↓

*****

V NVO Veselje do Življenja iščemo zagnane, prijazne študente in študentke z znanjem (bio)psihologije, socialnega dela, morda (psiho)terapije ali plesno-gibalne rekreacije, ki imajo veselje do dela z ljudmi in so pripravljeni v dejavnost vložiti nekaj prostovoljnih ur tedensko ali mesečno. V Kopru, Ljubljani in Novi Gorici se izvajajo različne dejavnosti – pogovorne skupine, delavnice, sodelovanje v programu, promocija, deljenje letakov in podobno. Študentom nudimo mentorstvo – so-vodenje, po nekem času tudi samostojno vodenje delavnic/e. Teme delavnic so npr. medosebni odnosi, partnerstvo, dobro počutje ipd. Dobrodošle so nove sveže ideje, samoiniciativnost in kreativnosti, skupaj lahko ustvarimo nekaj novega.

Po zaključku dela pridobite potrdilo o opravljenem prostovoljskem delu. V primeru, da se bomo ujeli in bomo obojestransko zadovoljni, se bo možno v nadaljevanju dogovarjati za študijsko prakso, projektno delo, morebiti zaposlitev.

Kontaktirajte nas, vprašajte za dodatna pojasnila in/ali pošljite opis sebe ter vaših izkušenj na e-mail: veselje.info@gmail.com ali tel: 030 936 590. Kandidate, ki ustrezajo opisu, bomo povabili na razgovor.

Več o samih dejavnostih NVO Veselje do Življenja: www.veseljedozivljenja.si.

Milena Finc, mag. ZDŠ
NVO Veselje do Življenja