Članstvo

Vabimo te, da se nam pridružiš in soustvarjaš z nami!

Člani društva so lahko redni, pridruženi in častni. Redni član lahko postane vsak dodiplomski ali podiplomski študent biopsihologije v Sloveniji s statusom študenta. Pridruženi član lahko postane vsak drug študent biopsihologije ali psihologije z ali brez statusa študenta. Častni član lahko postane vsak, ki je s svojim delom prispeval k uspešnemu delovanju Društva ali prispeval k razvoju biopsihologije na splošno.

S članstvom v društvu lahko sodeluješ pri aktivnih projektih, izpelješ kakšno svojo idejo in nenazadnje, se družiš, spoznavaš in zabavaš z ostalimi člani DŠBP! Letna članarina znaša 3€, ki jih koristno uporabimo za naše delovanje in ustvarjanje. Ob tem dobiš svojo izkaznico kot dokazilo o članstvu, pridobiš pa tudi določene ugodnosti, ki bodo do snidenja ostale presenečenje.

Če se želiš včlaniti, nam pošlji mail na: info.dsbp@gmail.com. Prav tako nas lahko na tem naslovu vprašaš, če te še kaj zanima.

Kdor nikdar ne začne, niti ne more nikdar končati.
(Antun Nemčič)