Zapiski

V društvu si želimo še povečati medsebojno sodelovanje med študenti, zato smo se odločili, da bomo imeli stran namenjeno tej spodbudi. Če si kliknil/a na to stran, te ideja o skupni bazi zapiskov verjetno navdušuje in tudi nas!

Najprej smo hoteli kar tukaj narediti dostop do datotek, pa smo se vprašali, zakaj ne bi izkoristili že obstoječe strani Študentski.net, ki ima že vse utečeno, pregledno in preprosto na mestu. Tako da to ni stran, na kateri bomo objavljali vse vaše prispevke, je pa stran, ki vas pripelje do tja!

Če se ne želiš registrirati na študentski.net ali pa prebrati navodil, kako se "uploada", lahko enostavno vse vsebine, ki se ti zdijo uporabne (od zapiskov, prejšnjih testov, rešenih izpitnih vprašanj, skeniranih dokumentov, naslove dobre literature...) pošlješ na naš spletni naslov info.dsbp@gmail.com, z zadevo Študijske zadeve in v najkrajšem času se bodo znašle na tej strani.

Drugače pa je objava zapiskov zelo enostavna in se naredi tu:

"V slogi je moč!"